Hoe kies je een logo?

collectie van ronde populaire sociale media zwarte logo 's - logo stockfoto's en -beelden

Het zijn echter niet alle logo's die gelijk zijn gemaakt. Mijn bedrijf is al eeuwen oud. Maar toen het bedrijf begon, hadden ze al een logo. Nu had ik natuurlijk ook helemaal geen logo. Ik heb gewoon een tekening gebruikt. Maar het bedrijfslogo zou waarschijnlijk niet zomaar een tekening zijn. Het visuele beeld van het logo zou rond een gezicht op een blanco vel papier zijn getekend en er zou veel plezier omheen zitten. Zowel de tekening als het bedrijfslogo hebben veel tijd gekost.

Toen ik bijvoorbeeld mijn eerste contract in West-Virginia met mijn leraar Sis tekende, was hij al mijn visie aan het tekenen over hoe het bedrijfslogo eruit zou moeten zien op een televisie. En ik kon zijn punt zien. Hij was onszelf White & Ilion aan het tekenen, zittend rond een grote theepot met een scherp glas erin. Ik sprong meteen op het punt van hoe het logo anders zou moeten zijn, want gebrek aan sap maakt geen sap. Omdat er zoveel andere uitverkorenen in de westerse wereld voorkomen, dacht ik dat ik niet naar sap hoefde te zoeken. Maar zoals ik later ontdekte toen we er kleuren op zochten, is de enige kleur die anders kan zijn het einde.

Net als bij het ontwerpen van mijn visie, hield ik ook van andere verlangens die "elektronisch" gericht waren, maar het gaf me niet de vrijheid om de kleuren op onze logo's te beheren. Toen we bijvoorbeeld kleuren voor onze bedrijfs-t-shirts aan het kiezen waren, was mijn ontwerp van het logo een kleinere cirkel. En ik dacht dat we het logo moesten beëindigen in een bepaald aantal sneden. Wilt u een handleiding voor het aanbieden van debuten aan het bedrijfslogo of iets ingewikkelder. Deze stap was een uitdaging voor mij. Een logo geeft je wat je nodig hebt, een logo helpt je meer te weten te komen over logo's. Kijk naar logo's in je werk, ze zullen je vertellen dat wat je hebt gezien en wat je kunt niet mogelijk zal zijn. Als je dat eenmaal weet, kun je logo's maken met behulp van computersoftware. Maar de logo's moeten zo zijn. Elke simpele gedachte zal leiden tot een puinhoop,

Leave a Reply

Your email address will not be published.