Wat zijn de verschillende soorten laars

ICThulp

Als u een bedrijfseigenaar bent, kan ICT hulp een negatief effect hebben op hoe uw bedrijf wordt gepercipieerd. Weet u hoeveel?

Volgens een artikel op IEBlog proberen bedrijven weliswaar zo technologievriendelijk mogelijk te zijn, maar hebben veel van hen gewoonweg niet de tijd of de kennis om de ICT-eisen van de hedendaagse bedrijfswereld bij te houden.

Bootcamps zijn een goed alternatief en vormen een waardevolle bron waar ervaren professionals de hulp kunnen krijgen die ze nodig hebben.

Hoeveel tijd heb je nodig om alles te leren over de ICT?

Weten hoe goed uw ICT aansluit bij bedrijven is de eerste stap naar het oplossen van uw ICT-probleem. De boot camps zijn een geweldige manier om de verschillende ICT-tools te introduceren en u te helpen begrijpen hoe elke tool het bedrijfsleven ten goede komt.

Wat zijn de verschillende soorten ICT-hulpmiddelen?

Natuurlijk zijn er een aantal verschillende hulpmiddelen die IT-professionals moeten gebruiken, van foutdetectie, via Trojaanse paarden en wormen, tot informatie-extractie, herformattering en back-up, Zoals te verwachten, moet u niet alleen begrijpen wat deze hulpmiddelen doen, maar moet u ook weten waar ze passen in de complexe ICT-omgeving van uw bedrijf.

Hoe krijg je de hulp?

Het goede nieuws is dat hulp meestal slechts een telefoontje verwijderd is. Meestal komt de hulp in de vorm van een persoon die u probeert te helpen met een probleem dat u misschien hebt. Sommige problemen vereisen natuurlijk automatisering.

U moet wellicht begrijpen wat voor soort omgeving uw ICT-ondersteuningsteam ervaart. U zult op zijn minst moeten weten welke problemen de ICT-hulpmiddelen kunnen oplossen.

Technische omgeving

Wat zijn de specifieke bedreigingen waarmee uw ICT-ondersteuningsteam te maken krijgt? Krijgen ze te maken met een hoog volume aan ICT-gerelateerde storingen? Wat is het precieze aantal gebruikers? Hoe wordt de informatie momenteel gehost? Zit alles in dezelfde soort database?

Als u deze onderdelen begrijpt, zult u beter kunnen waarderen wat ze doen en hoe ITIL-richtlijnen hen kunnen helpen.

Waar is uw ICT het kwetsbaarst?

Wat zijn de specifieke ICT-omgevingen waarin uw ICT-platform opereert? Waaruit bestaat de omgeving?

Kunt u de ICT-omgeving doorlichten?

Als de antwoorden op deze vragen “Nee” of “Niet van toepassing” zijn, dan is het tijd om te overwegen een noodherstelstrategie te implementeren.

Een robuuste ICT-ondersteuningsstrategie garandeert ook dat uw ICT-platform in geval van een ramp stabiel blijft.

Checklist 1: Systeem- en dienstenconfiguratie

Checklist 1 heeft tot doel de vereiste hardware en software te selecteren.

U moet de volgende vragen kunnen beantwoorden:

* Selecteer de configuratie-items Core System en Service.

* Zorg ervoor dat u de juiste software hebt geselecteerd.

* Zorg ervoor dat de software selectie 24×7 ondersteuning omvat.

Checklist 1a: Kernsysteem en dienstconfiguratie

1. ICT-lader

Uw ICT Loader bevat een groot aantal softwarepakketten die tijdens verschillende fasen van de operatie op de server moeten worden geladen.

Deze pakketten zijn ontworpen om de werking en het beheer van de server te vergemakkelijken. Daarom zult u het pakket moeten controleren om er zeker van te zijn dat u de juiste configuratie-items krijgt.

Verschillende softwarepakketten willen dat u een verschillende reeks taken uitvoert. De load balancing software pakketten zullen willen dat u verbinding maakt met een specifieke publieke SMTP server.

2e Probleem Servers

U zult software nodig hebben waarmee u de aanvragen voor deze websites kunt afhandelen. U zult waarschijnlijk ook contact moeten opnemen met de beheerder van de webserver om te bepalen wat de beste configuratie-opties zijn.

Daarom is het gemakkelijker om een van de load balancing softwarepakketten te hebben dan de hele omgeving meerdere malen te moeten configureren.

3. Mechanisme voor kwaliteit van de dienstverlening

Om de juiste configuratie-items voor uw bedrijf te bepalen, moet u begrijpen wat de Quality of Service-mechanismen voor uw bedrijf zijn.

iston Group biedt vele gratis telefoniemodules die zijn getest en waarvan is aangetoond dat ze goed werken met de meeste spraakdiensten.

Het bedrijf heeft echter ook gezorgd voor uitgebreide klantenondersteuning voor het geval u problemen ondervindt met de software.

Configuratie

Veel bedrijven hebben verschillende behoeften als het gaat om hun telefoniesystemen. Dit maakt het gemakkelijker om een pakket voor uw bedrijf te installeren en te zien hoe het in eerste instantie presteert.

Houd in gedachten dat het belangrijkste doel is om de minimale downtime te vinden voor elk bedrijfsuur. Je wilt niet eindigen met een productieserver die meer lawaai produceert dan waarvoor hij bedoeld was.

Houd de indexering van uw telefonie-omgeving up to date

Het zal veel gemakkelijker zijn om uw klanten te bedienen als de configuratie van uw zijn zich bewust van de telefonie veranderingen die u maakt. Of u het nu leuk vindt of niet, uw configuratie kan de hele ervaring van de eindgebruiker helpen op het meest aantal

Lees meer:

Computer hulp Utrecht

Leave a Reply

Your email address will not be published.