Zoekmachine Optimalisatie

 

Marketing bureau Rotterdam

 

 

Typisch in commerciële SEO-campagnes, is het primaire doel van uw website om verkeer naar uw site te krijgen van grote zoekmachines zoals Google en Bing. Dankzij de opkomst van sociale media communicatie, hebben uw doelgroep zich ontwikkeld tot een geëvolueerd ras van online consumenten. Inzicht in uw doelgroep en hun gedrag is de sleutel tot elke online reclamecampagne.

In een onderzoek heeft Gate officieel een toppositie ingenomen in de Google Search Engine Results Page (SERPs). Gate stond bekend als een van de toonaangevende online veilingsites met een eigen veilinggerichte interface online. Hun site betekende onderhoudend en comfortabel browsen inclusief een actieve connect-to-Twitter functie.

Door kwalitatief onderzoek te doen naar de sociale media, ontdekte Gate de zoekgewoonten die hun doelgroep gebruikte, waardoor ze zich ook konden richten op bepaalde niches binnen hun markt. Bovendien was Gate in staat om hun concurrenten te begrijpen, omdat zij het meest realistische beeld hadden van wat er gaande was.

Search Engine Optimization (SEO) is een proces dat effectief gebruikt wordt om uw websites beter te laten scoren in zoekmachines (zoals Google en Bing). Om een beter begrip te krijgen van zoekmachine optimalisatie, is hier een typische structuur van een webpagina die het goed doet:

1. Keyword rijke Meta Tags.2. Kwaliteit en relevante inhoud3. Keuze van de belangrijkste termen4. Inkomende link gebouwen. (one-way links van andere websites naar de jouwe)5. Site architectuur ( Omvang van relevante inhoud/punt van binnenkomst)6. Uitgaande linking bronnen7. Ankertekst van inkomende links

Tot zover de essentie van zoekmachine optimalisatie. Dit is vrij basaal en de vraag die in me opkomt is: “Zou een online marketing bureau dit allemaal kunnen doen?” Het antwoord is vrij simpel, nee. Een online marketing bureau beschikt niet over alle vaardigheden, technieken en middelen die nodig zijn om uw merk te optimaliseren en op de markt te brengen.

Een online marketing bureau kan echter zeer waardevol voor u zijn. Niet alleen omdat u nog een ander marketing kanaal om uw marketing dollars te besteden aan, maar ook omdat, het allerbelangrijkste een online marketing bureau zal die kritische feedback te geven aan u koppelen aan uw website en het analyseren van uw online marketing strategie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.