Smart home installateur

Smart Home, Huis, Technologie, Multimedia, Tablet Pc

Tegenwoordig draait het slimme huis niet alleen om verlichting en decoraties. Mensen zijn tegenwoordig erg bezig met data en alle data over hun huis. Ongeveer 90% van de huizen in de VS heeft slimme huizen. Het installeren van een smart home is niet zo moeilijk. Mensen hoeven alleen maar de stapsgewijze instructies van het slimme thuisinstallatieprogramma te volgen.

Een smart home is een omgeving die via je smartphone aan jou is gekoppeld. Waar ga je het voor gebruiken? Wil je je binnen- en buitenverlichting, de ventilator, de wasmachine, de garagedeur, de tv bedienen? Of wil je alle gadgets en apparaten in huis bedienen? Tegenwoordig zijn er smarthome-apparaten die verbinding maken met je huisthermostaat, verlichting, ventilator en wasmachine. De thermostaat en de verlichting kunnen worden bediend door de temperatuur te verlagen of te verhogen en de golf van de apparaten te regelen. De garagedeur kan worden bediend door een knop aan de garagedeur te verwijderen of toe te voegen, die kan worden bediend door iemand die bekend is met de garagedeur. Deze persoon kan dan de garage in- of uitlopen en de boiler aan- of uitzetten.

Een ander voorbeeld is de thermostaat voor je douche. In plaats van te moeten rommelen met een douchekop, kun je gewoon zeggen: "Zet de verwarming aan". Daarna zeg je "douche nu" om de douche op gang te krijgen. Nogmaals, je zegt "heet water", en daar ga je. Een ander voorbeeld is het kunnen bedienen van uw wasmachine en droger door een knop aan de voorkant van deze apparaten te verwijderen of toe te voegen.

Samenvattend kan een smart home worden omschreven als een geïntegreerde, op afstand bedienbare omgeving met minimaal een thermostaat en ondersteund door een efficiënt verlichtingssysteem en een goed geplaatste camera.

Er is geen reden om genoegen te nemen met een goedkope thermostaat die niet goed zal werken. Zelfs een dure thermostaat is misschien beter dan geen thermostaat. Afhankelijk van uw behoeften kunt u ook upgraden naar een slimme of slimme thermostaat.

Als je aan een smart home denkt, moet je ook rekening houden met het type van je apparaten. Zo zijn er smartFreezer-appartementen waarmee u gemakkelijk uw koelkast en oven overal in huis kunt bedienen, zodat u nergens heen hoeft om uw koelkast te koelen of uw huis op te warmen. De thermostaat moet de temperatuur snel kunnen beoordelen, zodat u het warme water kunt inschakelen of de airconditioning kunt verlagen terwijl u andere dingen doet.

Naarmate meer en meer mensen smartphones, smartphones en andere slimme apparaten kopen, zal de markt voor slimme huizen blijven groeien. Afgezien van het promoten van Wi-Fi-compatibele apparaten met tal van toepassingen, kan een slim apparaat ook zorgen voor een betere slaap door op te treden als een Syndrome Analyzer-achtig apparaat. Deze technologie detecteert uw biologische signalen en geeft u informatie over wanneer u slaperig bent, zodat u kunt voorkomen dat u slaperig wordt.

Ten slotte is er een groeiende behoefte aan een standaard gebruikersinterface voor mobiele apparaten. Zowel op iPhone- als Android-telefoons is er een groeiende vraag naar iets dat gebruiksvriendelijk is en dat kan worden gebruikt om al die functies te leveren die voorheen alleen beschikbaar waren op desktopcomputers. Uw mobiele apparaat, of het nu een smartphone is of een ander mobiel apparaat zoals een tablet, heeft nog steeds alle werkende functies, dus waarom zou u het niet de mogelijkheid geven om ook als een computer met aanraakscherm te fungeren?

Leave a Reply

Your email address will not be published.