Hoe zoekwoorden te kiezen voor uw website

google

Wat een zoekmachine wil

Wanneer u op zoek bent naar de beste zoekwoorden voor uw website, moet u ervoor zorgen dat uw keuze van de zoekwoorden die u gebruikt om te rangschikken in de zoekmachines het zoekwoord is dat mensen zullen gebruiken om uw website te vinden. U kunt geen trefwoorden gebruiken zoals “auto” en hopen te eindigen op pagina 1 van Google voor het woord “auto”.

Voor de meeste trefwoorden zult u concurreren met andere websites en u concurreert voor de topposities in de zoekmachines zoals Google. Er zijn vele andere aspecten van linkbuilding uitbesteden die zorgen voor een betere plaatsing van uw website op de Google motor, dus is het belangrijk dat u de juiste zoekwoorden kiest.

Hoe kies je de juiste trefwoorden

Zie het feit onder ogen dat de zoekwoorden die u kiest niet de zoekwoorden zijn die mensen zullen gebruiken om uw website te vinden in de Google-machines. Dus uw zoekwoorden moeten degenen zijn die mensen zullen gebruiken bij het zoeken naar informatie met betrekking tot uw website. Bijvoorbeeld, veel mensen kunnen gebruik maken van zoekwoorden als “auto reparatie”, maar als je bouwt een enorme woordenboek website die u gaat concurreren met duizenden andere sites voor het trefwoord “auto reparatie”. Ik krijg de hele tijd verzoeken om links te krijgen voor mijn site op het woord “auto reparatie”. In veel gevallen werkt dit uit op een verspilling van tijd.

Dus de beste manier om trefwoorden te kiezen is om te kijken naar de werkelijke populariteit van het trefwoord en om te kijken hoeveel pagina’s zijn gerelateerd aan dit trefwoord. De beste aanbeveling is om te kijken naar de 2-woord zinsnede die u hebt gekozen en uit te checken hoeveel pagina’s daadwerkelijk zijn geoptimaliseerd rond een enkel trefwoord. Hier is hoe te vinden hoeveel pagina’s zijn geoptimaliseerd met behulp van de keyphrase in kwestie. U kunt de volgende code gebruiken in uw html code bovenaan uw webpagina:

kunt u de tag markeren, of uw muis over de tag plaatsen, en de zoekmachine zal u vertellen hoeveel pagina’s zijn geoptimaliseerd. Ik heb gemerkt dat het gebruik van aanhalingstekens u zal vertellen hoeveel pagina’s zijn geoptimaliseerd met behulp van de trefwoord die u hebt gekozen.

De reden waarom ik nogmaals benadruk het gebruik van aanhalingstekens is dat de resultaten zal worden getoond hoeveel pagina(‘s) zijn geoptimaliseerd met behulp van het trefwoord in kwestie. Als u uw pagina’s niet volledig optimaliseert, zullen de resultaten verrassend zijn.

Zodra u een trefwoord (of trefwoorden) hebt gekozen, kunt u naar de Google Keywords Tool gaan en de woorden invoeren, en de tool zal u tonen waarop exact is gezocht en hoeveel websites zijn geoptimaliseerd voor dit trefwoord (of trefwoorden).

Wanneer u uw trefwoorden heeft gekozen, vergeet ze dan niet te plaatsen op al uw webpagina’s. Zorg ervoor dat deze woorden op uw site titel, beschrijving, META tags, H1, ALT tags, lichaam van de pagina, pagina koppen en ga zo maar door. Alle links moeten de trefwoorden bevatten. Plaats ze na de header tags en na de body van de tekst.

Webmasters hebben de neiging te geloven dat dit slechts het begin van het proces is. Ze denken dat zodra ze deze elementen van het bouwen van links, dan het verkeer op hun website zal beginnen te groeien automatisch. Ze hebben nooit gerealiseerd dat het slechts het begin is!

De combinatie van links naar uw website is de sleutel tot een plaats op de Google-machine. Dit proces is datgene dat u zal vertellen wie uw concurrenten zijn, en wie u moet verslaan in de zoekmachine concurrerende posities.

Lees meer:

SEO Scan

Zoekmachine optimalisatie

SEO voor je website

SEO bureau

Zoekmachine marketing

Bovenaan in Google

Leave a Reply

Your email address will not be published.