Hoe u uw bedrijf kunt beschermen tegen identiteitsdiefstal

Free Close Up Van Hand Met Tekst Op Zwarte Achtergrond Stock Photo

De kans is groot dat kort nadat het volgende world wide web is opgericht, de governance ervan ter discussie zal worden gesteld. Laten we beginnen met het beschouwen van de vereiste vrijheden van de Nieuwe Wereldorde. Een van de door de Verenigde Naties verleende vrijheden is de vrijheid om informatietechnologie (IT) te ontwikkelen.

Waarom is het ontwikkelen van IT zo belangrijk? Want als het ontwikkelen van IT klaar is, dan moeten er applicaties worden ontwikkeld die deze technologie gebruiken om diensten aan klanten te leveren. Die applicaties kunnen worden ontwikkeld op alle computerplatforms die mensen hebben om ervoor te zorgen dat de services beschikbaar zijn zodra ze nodig zijn. Die platforms omvatten personal computers, draagbare netwerkapparaten en online systemen.

De National Security Agency (NSA) is misschien wel de bekendste Amerikaanse inlichtingenorganisatie na de CIA. Het is een Amerikaanse overheidsorganisatie die sinds het midden van de jaren zestig verantwoordelijk is voor het verzamelen van inlichtingen uit signalen. Met andere woorden, de NSA is belast met het type technologie dat kan worden gebruikt om naar gesprekken of berichten van andere mensen te luisteren.

Dit is niets nieuws. Mensen gebruiken al heel lang computerprogramma's. En sinds de eeuwwisseling heeft de meerderheid van de arbeiders in de VS computers en toegang tot internet.

Het risico van digitale informatielekkage neemt toe met het gebruik van IT. Iedereen met toegang tot IT-systemen en netwerken loopt het risico dat persoonlijke informatie of bedrijfsinformatie beschikbaar wordt gesteld aan onbevoegden. Mensen kunnen deze informatie gebruiken voor uitbuiting. Bedrijven kunnen schade lijden doordat vertrouwelijke informatie over hun producten uitlekt. En natuurlijk bestaat het risico dat uw bedrijf wordt verstoord door buitenstaanders.

Digitale lekkage is niet iets van gisteren. Vandaag is het een realiteit. Hoe kan het bedrijfsleven hiervan op de hoogte worden gesteld?

Hoe kunnen ze erop worden gewezen dat, ja, hun computers en netwerken vol zitten met, ja, vertrouwelijke informatie die moet worden beschermd? Door gebruik te maken van een computernetwerkaanmeldingssysteem en IT-beveiligingsmaatregelen die biometrische, gedragsmatige en zelfs spraakgebaseerde authenticatie gebruiken, kunnen bedrijven ervoor zorgen dat iedereen die toegang probeert te krijgen tot informatie op hun computers dit op een veilige manier doet.

Geloof me, als je een bedrijf hebt, wil je zeker zaken doen, en je wilt zo vaak mogelijk zaken doen. Het eerste dat u moet weten over het beschermen van uw bedrijf, is dat iedereen met een bedrijf het slachtoffer kan worden van een inbreuk op de computerbeveiliging.

Vanwege het feit dat overheden, bedrijven en consumenten veel geld uitgeven aan het kopen van software die belooft hun computers en netwerken te beschermen, wordt het helaas behoorlijk moeilijk om dit te doen. De veranderende wereld van antivirussoftware is hier een oorzaak van. Als u een computerbeveiligingssoftwarepakket koopt, is de kans groot dat u ook investeert in een suite antivirusproducten. U hebt alle zes deze producten nodig om uw bedrijf te beschermen. Als u niet al deze programma's hebt geïnstalleerd, kan elke computer in uw netwerk kwetsbaar zijn voor een aanval.

Als u de premium suites niet kunt betalen, moet u een paar basisstappen volgen om uw persoonlijke gegevens en uw computer te beschermen:

1. Maak een sterk wachtwoord aan.

If you have problems coming up with your password, consider using something that is not personal, such as the name of your favorite character in a movie. Even something as simple as the name of your favorite favorite Muppet can be used to test your password because so many people use their real names in the online world.

If you really need to buy something based on your name, use a combination of letters and numbers to make it difficult for others to guess what your password is. Never use simple terms found in dictionaries as password because these are easy to crack.

2. Be sure to install anti-virus and anti-spyware/adware software.

One of the features of any good computer security software is that it sets up security profiles for common applications or common programs on your computer. These profiles let the software know when you are usually likely to go online and which sites you are likely to visit.

3. Use these security measures to protect yourself while online.

Don't give anyone on the Internet your personal information, don't click on any ads that say "free" music or movies, don't download free games or programs, and never give out personal information such as your credit card number, pin number, or social security number.

Als u het slachtoffer bent geworden van online dieven, kunt u contact opnemen met de Federal Trade Commission om uzelf te beschermen tegen identiteitsdiefstal. De FTC voert inbreuken op de internetbeveiliging in haar register in en als zij constateert dat uw verhaal overeenkomt met dat van de slachtoffers, biedt het bescherming tegen toekomstige aanvallen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.